За нас

"Авточасти ООД" или по - позната като Авточасти Италианеца е на пазара в България от 1993г. и вече над 25г. е сред лидерите в търговията с авточасти в София.

През годините се е отвърдила и като най - популярната фирма предлагаща авточасти втора употреба в България. Ние предлагаме над 100 вида артикули за над 30 марки автомобили от Европа ( Италия, Германия, Франция, Испания и др.), както и за доста японски, корейски и други азиатски авомобили. "Италианеца" както ни познават повечето хора идва от прякора на основателя й предпримачът - Козимо - Дамиано, роден и живял в Италия дълги години, който днес вкарва висококачествени стоки от най- добрите морги там. През годините фирмата е продавала и автомобили, но предлагането им на българския пазар е прекалено голямо и това кара собствениците й да се средоточат изцяло върху продажбата на авточасти

Предлагаме разнообразие от стоки - механика, части по купето, вътрешно оборудване, охладителни системи, електроника, окачване, скорости, богато разнообразие от фарове, стопове и всичко друго, от което се нуждае един автомобил. Ако има нещо, което търсите със сигурност тук е най - големият шанс да го откриете, а ако го няма да го поръчате при следващата ни доставка. Нова стока в магазина зареждаме всеки месец.

Доверието на клиентите в нас се дължи на дългогодишната ни практика и огромното разнообразие на стоки, които предлагаме. Всички те могат сами да се уверят в това при посещение на магазина ни, който впечатлява с голямата си площ и изобилието от  различни артикули. Дългогодишни наши партньори са много сервизи и майстори, търговци от цялата страна и съседните балкански държави - Македония, Турция, Сърбия и Гърция.

Авточастите са втора употреба, без гаранция и не се заменят. Те могат да бъдат поръчани по интернет след запитване и доставени до адрес или да бъдат видяни и закупени на място в магазина ни на бул. Овча купел №87.